Quantcast

The Never End - Det fiktiva utan ett slut

Pia, 17 år i Stockholm Med ett alldeles för kort efternamn och för långt efternamn, bor jag i centrala Stockholm i en gammal lägenhet med balkong och högt tak. Jag tycker om att läsa böcker, gärna med en kopp te. Jag älskar att krama mina vänner och även att pussas. Drömmer om att flytta till London, tala flytande franska, spanska och kinesiska medan jag skriver på min bok. Jag önskar att enhörningar existerade och att jag gick på Hogwarts istället för Södra Latin, även om jag tycker om min skola med det könsneutrala omklädningsrummet. Kommentera gärna, eller skicka gärna ett mejl för att kontakta mig, till: pia.yuan.svensson@gmail.com

Following
 1. Following

  Bladvändaren

  131 followers
  1. TMI-taggen!
  2. Monsters of Men - Patrick Ness
  3. The Name of the Wind - Patrick Rothfuss
 2. Following

  Bokrygg

  151 followers
  1. Nyupptäckta serier #3 - Attack on Titan
  2. Feber
  3. Nytt från Harlequin #6