Quantcast

The Never End - Det fiktiva utan ett slut

Pia, 17 år i Stockholm Med ett alldeles för kort efternamn och för långt efternamn, bor jag i centrala Stockholm i en gammal lägenhet med balkong och högt tak. Jag tycker om att läsa böcker, gärna med en kopp te. Jag älskar att krama mina vänner och även att pussas. Drömmer om att flytta till London, tala flytande franska, spanska och kinesiska medan jag skriver på min bok. Jag önskar att enhörningar existerade och att jag gick på Hogwarts istället för Södra Latin, även om jag tycker om min skola med det könsneutrala omklädningsrummet. Kommentera gärna, eller skicka gärna ett mejl för att kontakta mig, till: pia.yuan.svensson@gmail.com

 1. Following

  Boknea

  132 followers
  1. bramber
  2. Hur spårat kan det bli innan jag slutar läsa? DUNNO
  3. ARTON BABY
 2. Following

  Amelie's boktips

  179 followers
  1. Paket från Hemlig bokvän!
  2. Cinder
  3. Vad håller du på med, Amelie?