Quantcast
The Never End - Det fiktiva utan ett slut
Pia, 17 år i Stockholm Med ett alldeles för kort efternamn och för långt efternamn, bor jag i centrala Stockholm i en gammal lägenhet med balkong och högt tak. Jag tycker om att läsa böcker, gärna med en kopp te. Jag älskar att krama mina vänner och även att pussas. Drömmer om att flytta till London, tala flytande franska, spanska och kinesiska medan jag skriver på min bok. Jag önskar att enhörningar existerade och att jag gick på Hogwarts istället för Södra Latin, även om jag tycker om min skola med det könsneutrala omklädningsrummet. Kommentera gärna, eller skicka gärna ett mejl för att kontakta mig, till: pia.yuan.svensson@gmail.com

You might also want to follow

 1. FollowingReading this world
  106 followers
  1. Topp fem olästa författare
  2. Glitch - Heather Anastasiu
  3. A Feast for Crows - George RR Martin
 2. FollowingPhotos & Books by Frida
  123 followers
  1. Posters
  2. Library Assistent, that's me!
  3. Ännu en dans