Quantcast

AliciaWilking/ fotoblogg

http://wilking.blogg.se

Hej, jag heter Alicia Wilking och det jag som driver denna blogg. Jag lever mitt lilla dröm liv här i en liten stad i mitten av Sverige. I denna blogg får ni läsa mycket om mitt liv, mina tankar och mycket annat kul som händer här i mitt liv. Ni kommer oxå få se många foton som tas med min Nikon D3100. Alla bilder och texter på denna sida tillhör mig och får inte kopieras eller användas av någon annan utan tillåtelse!©

Following
 1. Following

  Åsa

  325 followers
  1. Ang. Badmintontävlingar runt om i Sverige
  2. Taco måndag
  3. Selmas Spa & skidåkning
 2. Following

  Julia Hill

  691 followers
  1. Det handlar om att man håller en dröm vid liv om nånting bättre
  2. Take me out tonight where there's music and there's people and they're young and alive
  3. Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor