Quantcast

annieelisabeth - Devote.se

http://annieelisabeth.devote.se

Jag skriver om mitt liv så enkelt är det. Sen smiter det in några flummiga tankar. För i mitt huvud är det total kaos. Jag är som en treåring jag har många frågor som jag vill ha svar på och därför analyserar jag dem för mig själv. Allt kan man ju inte fråga. Jag är tränare för ett handbollslag och jag är född 1994. Jag går på gymnasiet och jag stortrivs. Jag är jag. Och för mig klickar det inte alla gånger. Hoppas du finner min blogg roande på något sätt och kom gärna med tips och råd. Samt egna tankar.

Following
 1. Following

  cassandralilja

  113 followers
  1. Färgar håret
  2. Den nakna sanningen.
  3. Ätstörningar
 2. Following

  Inte dum, bara lite otur när jag tänker!

  2 followers
  1. Update!!
  2. Changes
  3. Idag va inte igår gott folk!