Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

http://claraslife.devote.se

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  Clara Henry

  2529 followers
  1. Och till råga på allt är mina ögonbryn ON FLEEK (nice)
  2. The Mello Tag w/ Måns Zelmerlöw
  3. The babymaker and the baby (who no longer is a baby but anyway)
 2. Following

  egoinas

  19k followers
  1. En lista som aldrig tar slut
  2. En mini-lista
  3. Kärleken kommer när man minst anar det