Quantcast
Following
 1. Following

  Daily lovin by odd molly

  21 followers
  1. Vad tyckte du om OMs Modevisning ikväll?
  2. Min första Campomaggi,C09021 VL i färgen moro
  3. Champagnen ligger på kylning...
 2. Following

  Fråga om LCHF - kost

  6 followers
  1. Hej, jag har inte problem med övervikt. Jag är 176 lång och väger 77 kilo. Men efter min graviditet så har jag fortfarande ca 8 kilo att gå ner. Jag tränar fotboll 2-3 ggr/vecka. Jag har lagt på mig runt mage och rygg och vill bli av med det. Kan LCHF mod
  2. Jag hörde i radion att en kvinna som åt enligt Lchf dieten sade att man kan i princip äta "hur mycket som helst" av livsmedel utan kolhydrater. Stämmer det? Är det dålit att då och då använda vetekli i tex. bakning enligt dieten? Tack för svar! En
  3. Klarar man av t.ex. ett Vasalopp när man går på LCHF-kost?