Quantcast

Ifra Lahell

http://ifralahell.blogspot.com/

Hei! Og velkommen til Ifra Lahell. I et gammelt trehus, like ved fjorden bor jeg sammen med IfraLahellmannen og datteren vår Thelma. Jeg er utdannet dekoratør og jobber som butikksjef i en interiørbutikk. Bloggen er mitt fristed. Her deler jeg bilder fra mitt eget hjem og fine inspirasjonsbilder jeg kommer over. Jeg er svak for betong, mur, malte tregulv, nyere design, loppefunn, og klassikere som stolene fra Eames. Særlig glad er jeg i sterke farger og frekke kontraster. Håper du finner noe du liker!

Following
 1. Following

  Ems Designblogg

  62k followers
  1. This blog has moved!
  2. Space Matters - a new mood board based creative gallery
  3. Looking for the perfect sofa
 2. Following

  Stylizimo blog

  12k followers
  1. Norwegian Design & Trends 2015
  2. TILBUD PÅ BO BEDRE
  3. Marble on my mind