Quantcast

Ifra Lahell

http://ifralahell.blogspot.com/

Hei! Og velkommen til Ifra Lahell. I et gammelt trehus, like ved fjorden bor jeg sammen med IfraLahellmannen og datteren vår Thelma. Jeg er utdannet dekoratør og jobber som butikksjef i en interiørbutikk. Bloggen er mitt fristed. Her deler jeg bilder fra mitt eget hjem og fine inspirasjonsbilder jeg kommer over. Jeg er svak for betong, mur, malte tregulv, nyere design, loppefunn, og klassikere som stolene fra Eames. Særlig glad er jeg i sterke farger og frekke kontraster. Håper du finner noe du liker!

Following
 1. Following

  April and May

  7797 followers
  1. The Boyscouts
  2. sketch ink prints
  3. Café Coutume Aoyama
 2. Following

  style-files.com

  12k followers
  1. THE FOOD FILES: THE ULTIMATE LEMON TART
  2. THOUGHT FOR THE WEEKEND
  3. GEORGIA O’KEEFE’S NEW MEXICO HOME