Quantcast

Ifra Lahell

http://ifralahell.blogspot.com/

Hei! Og velkommen til Ifra Lahell. I et gammelt trehus, like ved fjorden bor jeg sammen med IfraLahellmannen og datteren vår Thelma. Jeg er utdannet dekoratør og jobber som butikksjef i en interiørbutikk. Bloggen er mitt fristed. Her deler jeg bilder fra mitt eget hjem og fine inspirasjonsbilder jeg kommer over. Jeg er svak for betong, mur, malte tregulv, nyere design, loppefunn, og klassikere som stolene fra Eames. Særlig glad er jeg i sterke farger og frekke kontraster. Håper du finner noe du liker!

Following
 1. Following

  French By Design

  62k followers
  1. Visit | Life at the castle
  2. Recipe | Mom’s Raisin Cake
  3. 30 Random Facts about Me
 2. Following

  Ideas To Steal

  7753 followers
  1. Raw harmony – from stable to modern apartment
  2. Stripped down to the concrete surface
  3. Lokaal – Rotterdam Netherland