Quantcast

Kristina Andersen

http://www.kristinaandersen.no/

Jeg heter Kristina Andersen, og er jenta bak denne bloggen. Den 20 september 1990 kom jeg til verden, og har siden den dag nytt livet til det fulle. Jeg er en glad og hardtarbeidende jente på 23 år, som bor i fantastiske Kristiansand. Her stortrives jeg i min egen leilighet, sammen med min lille hund Milo. Dagene mine går til jobb, trening, reising og mye moro med de som betyr alt for meg, nemlig familie og venner. Jeg setter pris på hver eneste dag, og storkoser meg i min fine hverdag.

Following
 1. Following

  www.fotballfrue.no

  31k followers
  1. årets første
  2. smoothie: let’s make something green
  3. 17. mai-antrekk i boks + throwback
 2. Following

  sophieelise

  16k followers
  1. ikke for å være slem, men... - del 2
  2. har ikke oslo sett snø før?
  3. nervøs for morgendagen?