Quantcast

Mamma Kaos & Mini-Terroristerna

http://salkert.se

Jag är en 29årig Stockholmsmorsa. Mamma till Minna [081124] och lillebror Love [100626]. Bor tillsammans med barnen och barnens pappa Jonas i södra Stockholm. I bloggen skriver jag om våran vardag, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelsen. Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot. [Den andra Johanna] Bloggen är mer än en mammablogg, det är även en öppen dagbok där jag delar med mej av många pusselbitar från mitt förflutna och mitt inre. Bjuder på bilder, tävlingar och skriver alltid ärligt & öppet! Hoppas du ska gilla min blogg! Kommenterar på nätet som: "Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset".

Following
 1. Following

  Carolina1979

  266 followers
  1. Före och efterbilder, för motivation!
  2. Tävling; Fifty Shades of Grey-kit!
  3. Harrys Foodtruck – ett event mitt på dan
 2. Following

  Linda ♥ Mamma till Selma

  4671 followers
  1. Tjuvtitt och kalasshopping
  2. Glimtar från Selmas lilla vrå
  3. Newbie Home