Quantcast

The Never End - Det fiktiva utan ett slut

http://theneverend.blogg.se

Pia, 17 år i Stockholm Med ett alldeles för kort efternamn och för långt efternamn, bor jag i centrala Stockholm i en gammal lägenhet med balkong och högt tak. Jag tycker om att läsa böcker, gärna med en kopp te. Jag älskar att krama mina vänner och även att pussas. Drömmer om att flytta till London, tala flytande franska, spanska och kinesiska medan jag skriver på min bok. Jag önskar att enhörningar existerade och att jag gick på Hogwarts istället för Södra Latin, även om jag tycker om min skola med det könsneutrala omklädningsrummet. Kommentera gärna, eller skicka gärna ett mejl för att kontakta mig, till: [email protected]

Following
 1. Following

  Boknea

  149 followers
  1. ett internetfail och en sjukt smart bok
  2. LäsOSalot SECOND CHALLENGE: KONSTNÄRLIGT COVER
  3. LäsOSalot FIRST CHALLENGE - TERRÄNGLÄSNING
 2. Following

  Photos & Books by Frida

  135 followers
  1. Älskar Epic Reads
  2. Starka knoppar
  3. Londons fasader