Quantcast

Péchés mignons

http://www.robindenise.se

Jag bor i Paris och skriver om broar, caféer, godsaker och vin. Jag tipsar om filmer och böcker som jag tycker om och annat som ger vardagen lite extra glans. I vanliga fall jobbar jag med TV och film men just nu pluggar jag franska och kollar om båda fötterna vill bli kvar i den här fantastiska staden.

Following
 1. Following

  Niotillfem

  18k followers
  1. gör ditt val.
  2. Mind you, sometimes the angels smoke, hiding it with their sleeves, and when the archangel comes, they throw the cigarettes away: that’s when you get shooting stars.
  3. sunday funday.
 2. Following

  Lady Dahmer // Postpatriarkal Feministfitta

  6233 followers
  1. Dekonstruera den manliga blicken
  2. Glädjeflickorna // Avsnitt 18 – Stolthet och Försats
  3. Vem vill ni helst knulla med? Feministen eller rasisten?! (obs svara ej, retorisk fråga)