Quantcast

sollyblogg - Devote.se

http://sollyblogg.devote.se/

Hej! sandra heter jag men kallas för solly, (i min värld) Jag äter åtta mackor per dag. Två på morgonen, två till lunch, två till middagen och två till kvällsmat. På mina mackor har jag alltid bregotts smör och mormathildas skinka. Till det dricker jag ett glas apelsinjuice. Men om det inte finns det dricker jag ett glas oboy istället. Jag är som sagt 16 år och helt sjuk i huvudet. Min hjärna består utav att festa och jag lever livet så mycket jag kan. Och! påtal om en sak, jag hinner faktiskt fylla 18 innan vi går under 2012!!!*Happyface*

Following
 1. Following

  snorchis - Devote.se

  8 followers
  1. RATTLE
  2. TIPS : BOK & MAT
  3. BAG
 2. Following

  pinch - Devote.se

  12 followers
  1. Over there, we could go
  2. And you could hear the guitars play
  3. Tell me your secrets and ask me your questions