Quantcast

Stina-Lee

http://stinalee.se

En blogg om mig och mitt liv tillsammans med min sambo Bobby och vår chihuahuakille Charlie. Dagliga uppdateringar om det mesta som faller mig i smaken för stunden, allt ifrån det senaste i kändisvärlden, mode och skönhet, till stora frågor och personliga åsikter som lätt skapar debatt. Jag säger vad jag tycker utan att vända kappan efter vinden vilket kan sticka i mångas små ögon, but hey, who cares really? ;) Och ni har väl inte missat Stina-Lee videoupdate + alla tusen egopics? Haha... Enjoy!

Following
 1. Following

  Blondinbella - Isabella Löwengrip @ Spotlife

  78k followers
  1. Järn-tävla!
  2. Mer bebisplagg
  3. Jag är …
 2. Following

  Kissies.se

  71k followers
  1. Filmas för fullt..
  2. Mål till mig själv:
  3. Ett måste till min garderob, en jumpsuit!