Jesper Jensen

Elsker og hader Wordpress

Har lidt et had-kærlighedsforhold til WP. På den ene sider elsker jeg det, fordi rigtig mange ting i det er nemt. Man kan banke en hjemmeside op på ingen tid. Der er så mange temaer at vælge imellem, at man uden problemer kan finde et look, der passer en.

Derudover er der så mange, der bruger det, hvorfor der udvikles plugins til stort set enhver udfordring.

Hvorfor hader jeg det så?

Fordi det ofte driller. Det er aldrig givet, at to forskellige plugins kan samarbejde, og det fører til mange timers fejlfinding og frustration. Se for eksempel det off canvas-filter, som jeg har lavet på denne side: https://fishntips.dk/vare-kategori/fiskehjul/

Ved første øjekast ser alt fint ud, men det viser sig desværre, at lortet ikke helt fungerer med det produktfilter, som vi har...

Og hvad gør man så?

Så må man have fat i de forskellige udviklere i håb om, at de kan hjælpe. Problemet er bare, at man aldrig rigtig ved, hvor fejlen ligger. Derfor ved man heller ikke, om det er udviklerne af temaet, produktfilteret eller pluginnet til at lave off-canvas, som man skal have fat i.

Indtil videre har jeg taget fat i ham, der har lavet produktfilteret, da han plejer at være ret samarbejdsvillig. Det er support for det meste, når det er et plugin, som man har betalt penge for, og det har vi lige netop med dette filter. Dog frygter jeg, at det er hos dem, der har lavet off-canvas-sidebaren, at fejlen ligger, og jeg tror ikke, at de er så aktive på supportsiden. Det er så træls, for kan umiddelbart kun finde det ene plugin, der kan løse min udfordring.

Aaaaah!!! Håber virkelig ikke, det ender med at vi må skifte tema. Nu skal jeg heller ikke tage sorgene på forskud, men det er virkelig vigtigt for oplevelsen på mobile enheder, at vi får produktfilteret til at spille.

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...