Jesper Jensen

Ugen lakker mod enden

Snart er det weekend, og det betyder i mit tilfælde bryllup. Det er mig mig, der skal giftes, men derimod min søster. Jeg har fået tildelt æren at skulle være toastmaster, så det glæder jeg mig til. Det er lidt nervepirrende, men det skal nu nok gå.

Inden jeg kan holde weekend, har dog lige en række opgaver, som jeg skal have klaret. Hvis jeg kigger i min kalender, kan jeg se, at jeg skal have skrevet et par arikler om biopejse, så det må jeg hellere få gjort her inden alt for længe.

Derudover er der ikke så meget på programmet i dag. Skal lige have øvet et par taler til i morgen, og så skal jeg have vasket op, men ellers står den bare på afslapning på sofaen. Der kommer lidt bold i aften, som jeg skal se, men ellers ved jeg faktisk ikke, hvad jeg skal underholdes af. Måske en god film? Det er efterhånden længe siden!

Det har været en sjov arbejdsuge, hvor vi virkelig har opnået nogle fine ting! Vi blev blandt andet nævnt af Gaffa og Femina i denne uge, hvilket var yderst tilfredsstillende!

Jeg glæder mig allerede nu til at det bliver mandag, og jeg for alvor kan hellige mig arbejdet. Denne uge har naturligvis været lidt forstyrret af toastmaster-forberedelser, men sådan noget skal der også være plads til!

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...