jopofabolt

Erőteljes illóolajok a krónikus fáradtsághoz

A krónikus fáradtság szindrómát tartós fáradtság jellemzi. Ez a néhány erős és illóolaj a krónikus fáradtság tüneteinek legkövetkezetesebben hatékony kezelésének számít. Használatakor minden szinten kezelik a problémát.

Az otthonoktató anyukáknak végtelen listája van arról, hogy mit kell teljesítenie egy nap alatt. Minden feladatot ellátnak egy otthon maradó anyukával (önmagában is nehéz munka), valamint otthoni iskoláztatásukkal, általában több gyerekkel és több szinten, többféle tanulási stílussal és érdeklődéssel.

Melyek a krónikus fáradtság tünetei?

A krónikus fáradtság tünetei közé tartozik a fáradtság és számos egyéb kapcsolódó tünet:

- rendkívüli kimerültség

- migrénes fejfájás

- izom- és lábfájdalom

- gyenge koncentráció és memória

- hiperszomnia vagy más alvási problémák

- felébredve fáradtnak érzi magát

- depressziós típusú betegség

- torokfájás

- lázérzet (normál hőmérséklet mellett)

- gyengéd és duzzadt nyirokmirigyek

A krónikus fáradtság általában 20-40 éves kor között következik be (ahem az elsődleges anyázási életkor).

Tehát mit tehetünk az ellen?

Volt már olyan időszakom, amikor azt hittem, hogy szorongásos rohamot kapok, de rájöttem, hogy az ellenség támadása volt. Imádkoztam ellene, azt állítva, hogy mi készült el a kereszten, és elhagyja.

Az illóolajok szintén a fegyvertáramban vannak. Isten mindenféle, természetesen csodálatos tápanyagot létrehozott testünk gyógyítására és egészségének megőrzésére. Erőforrásként állnak rendelkezésünkre. Akkor miért ne használná ezt az erőteljes gyógyító forrást?

Próbálja ki a következő illóolajokat a krónikus fáradtság enyhítésére minden szinten:

1) Citrom

A citrom illóolaj nagyon felemelő és frissítő hatással van az elmére. Friss, éles, citrusos aromájával kiválóan tisztítja az elmét és leküzdheti a fáradtságot, mivel erősíti, revitalizálja és felfrissíti az idegrendszert. A citromolaj képes élesíteni a tudat fókuszát, tisztázni és felemelni az értelmet, miközben könnyíti és szétszórja a nehéz gondolatokat, és felszabadítja a súlyos aggodalomérzetet.

A citromolaj immunstimuláló tulajdonságairól és a fehérvérsejtek termelését serkentő képességéről ismert. Ezért nemcsak tisztázza és erősíti az elmét, hanem a citromolaj is tisztítja és erősíti a testet. Kiváló gyógymód a krónikus fáradtság szindróma ellen.

2) Narancs

A narancs közönségesen édes narancs néven hasonló felemelő és frissítő hatású, mint a citrom. Az aromaterápiás körökben sokan a boldogság és a pozitivitás olajának tekintik, felemelő és örömteli természete képes harmonizálni az érzéseket. A narancssárga olaj megszünteti az elzáródásokat és a pangást, segít enyhíteni a stresszt és a feszültséget. Vidám jellege meleget és örömet nyújt, így kiváló gyógymód a krónikus fáradtság ellen.

A narancsolaj erősíti az immunrendszert és elősegíti a C-vitamin felszívódását. A citrommal kombinálva a keverék fokozhatja a mentális tisztaságot és elősegítheti a belső örömöt. Kiváló gyógymód a krónikus fáradtság ellen.

3) Muskátli

A muskátli (gerániumolaj) segít a krónikus fáradtság kezelésében, mert szabályozó hatással van az idegrendszerre. Nagyszerű a stressz, az idegi feszültség, a szorongás és a depresszió enyhítésére.

A muskátli gyengéden nyugtató és erősítő kiváló a túlhajszolt és kimerült emberek számára. Ha lehetővé teszi az újracsatlakozást a forráshoz, a muskátli felszabadító olaj lehet, amely táplálja a testet és az elmét. A muskátli kiválóan illik a levendulához, hogy ellazítsa az elmét, nyugodt izgatottságot és enyhítse a frusztrációt és izgatottságot a krónikus fáradtság kezelésében. A muskátli jól keveredik a citrusolajokkal a diffúzióhoz.

4) Levendula

A levendula az én olajom szinte mindenhez! Nyugtató és pihentető szellemi fáradtság esetén. A levendula az idegrendszerre harmonizáló hatással és az izomfájdalmak enyhítésére képes bármilyen stressz vagy feszültség esetén. Megnyugtathatja az elmét és fel tudja emelni a szellemet, így kiválóan alkalmas krónikus fáradtság tüneteire.

A levendula kulcsfontosságú olaj a mentális és érzelmi egyensúly fenntartásában. Segít megnyugtatni az érzelmeket, ha az elme túlterhelt. Nagyon felemelő depresszió esetén, ez nagyszerű a mentális stressz és szorongás következtében kialakuló álmatlanság esetén is.

A citrom, a narancs, a rozmaring, a bazsalikom, a muskátli és a levendula kiválóan enyhíti a krónikus fáradtság szindróma tüneteit. Segítenek a fáradt elmében és testben is felemelkedni és örömet szerezni.

Ezek a krónikus fáradtság elleni erőteljes kiegészítők és illóolajok nagyon hatékonyak a mentális fáradtság felszámolásában, de ellenőriznie kell orvosával, gyakorolnia és kiegyensúlyozott étrendet is fogyasztania.

Nagyon sokszor anyukaként vagyunk utolsók, akikre vigyázunk. Fontos, hogy vigyázzon magára. Egészségének és wellnessének numero uno értékűnek kell lennie! Végül is nem tudunk gondoskodni azokról, akiket szeretünk, ha kimerültek és egészségtelenek vagyunk.

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...