jopofabolt

Fából készült 3D mechanikus modellek

Mi az Robotime? Lényegében ez egy fából készült építőipari 3D Puzzle, kirakó játék gyerekek és felnőttek számára.

A Robotime kiváló minőségű 3,5–3,7 mm vastag rétegelt lemezt használ. A részleteket egy CNC lézervágó vázolja fel, amely pontos hajvágást biztosít. A részletek mechanikus modellekben találhatók, vonzó merész elemekkel, például fogaskerekekkel és meghajtókkal.

Ez azonban csak formális leírás. A Robotime készletek tartalmazzák ezt a különleges „dolgot” - az alkotók gondoskodtak arról, hogy élvezhessék a kezdetét. Gyakorlatilag a kicsomagolástól (a csomagolás kialakítása külön elismerést érdemel, nem is beszélve a csodálatos faszagról, amikor kinyitja), hogy áttekintse egy lépésenkénti használati útmutatót, amely végigvezeti Önt a Robotime-kalandon - lebilincselő és alapos összeszerelési folyamat, valamint a modell összeállásának megfigyelése.

És természetesen a játék. Ez nem azt jelenti, hogy csak úgy játszhatna, hogy az autó úgy tolja és húzza, mint egy gyerek (bár - miért ne, ha élvezi?), Ez egy felnőttként is kedvelt időtöltést kínál. Ez összehasonlítható egy antik autók gyűjtőjének örömével, amikor az 1969-es Mustang bőrülésben ül.

Az összeszerelt modell teljesen magával vonzza, és öröm, hogy nehéz ellenállni. Tehát, ha úgy döntött, hogy megvásárolja ezt az építőkészletet gyermekének, fontolja meg, hogy egyszerre kettőt is beszerez. Az egyiket érdemes az asztalára tenni, hogy felháborodjon és megmutassa barátainak. Hogy jobb képet kapjunk arról, hogy milyen Robotime modellek vannak, bemutatunk néhány példát.

Személygépkocsik és mozdonyok

A Robotime termékpalettája kamionokat és traktorokat, kombájnokat és villamosokat tartalmaz - mindazok a modellek, amelyek a mechanikus játékszállítás kategóriájába tartoznak. A szállítójáték-kínálat tetején van egy mozdony, pályázattal.

A 443 alkatrészből álló, erőteljes mechanikai modell összeszerelése akár 12 órát is igénybe vehet, ami azt jelenti, hogy több estét is eltölthet a folyamat élvezetével. Van azonban egy fogás: nem fogja tudni letenni, és valószínűleg egész éjszakát rá fog tölteni :)

A Robotime egyik modelljét állítottuk össze (azonban ez egy kombájn volt, nem a mozdony), és itt van, amit mondanunk kell: még lenyűgözőbbé válik a teljes összeszerelés után. Nem arról van szó, hogy a modell forgó kerekekkel és a fogaskerekekkel belül forog. Abszolút minden részlet megmozdul: az ablakok és ajtók kinyílnak, a lámpák kinyílnak, a nyílások fedelei csapkodnak. Ez egy olyan modell, amelyet érdemes megvizsgálnia és felfedeznie, mint egy bemutatót - annak ellenére, hogy éppen Ön készítette el saját kezével.

A mozdonynak két külön megvásárolható extrája van: egy vasúti peron (196 alkatrész) és egy 200 alkatrészből álló Rails and Crossing készlet. Kibővítheti modellszállító parkját traktorokkal, teherautókkal és villamosokkal is. Őszintén szólva nem minden szállítási modell készül ugyanabban a méretben. Különösen egy gyermek számára azonban nem nagy kérdés, hogy az esetek többségében nem törődik a különböző játékok megfelelő méretével.

És ami a legfontosabb, néhány modell nagyobb méretben érkezik a valós gépekhez, majd a többi a nem túl kicsi részletek méretének köszönhetően. Más szavakkal, a mozdonnyal azonos méretarányú kamion apró lesz; a teherautó méretarányú mozdonya pedig másfél méter hosszú óriási kényelmetlenséggé válik.

Végül is még a LEGO sem feltétlenül őrzi meg minden modellben ugyanazt a méretarányt - nem kell pontos másolatnak lenniük. A Robotime modellválaszték az autókon és a mozdonyokon kívül más típusú építőipari készleteket is kínál.

Néhányat úgy is nevezhet, hogy „Rejtvények felnőtteknek”. Van egy 61 részes kincses doboz is. Vagy például egy szerénytlen kinézetű fa kombinált zár, amelyet több mint 1000 kombinációval lehet programozni, és kiváló vizuális példa is, amely magyarázza a zár működési elvét egy gyermek számára.

A Robotime 3D Puzzle Traktor egy rugós meghajtású autójáték, amelyet egyedileg készített. Robusztus és szívós mezőgazdasági jármű, reális mechanizmussal.

VALÓDI GÉPMECHANIZMUS:

Reális részletekkel rendelkezik, beleértve a tengelyeket, a motort, az ülést, a kormánykereket és a csövet. Kinyitható motorházteteje alatt láthatja a sebességváltó vonatokat, amelyek felhúzás után mozognak.

IRÁNY MÓDOSÍTÁSA:

A kormánykerék elforgatásával megváltoztathatja az első kerekek irányát.

AGYI FUNKCIÓK KIHASZNÁLÁSA:

Órákig tartó elmélyítő építkezés, hogy megzavarja elméjét. Lépjen fel lépésről lépésre egy vonzó modell felépítésére, és legyen büszke munkájára.

AJÁNDÉK ÉS LAKÁSDEKOR:

Tökéletes gyakorlati ajándékok mindenkinek, aki 14 év felett van. Bármikor van születésnap, évforduló vagy ünnep. Az antik stílusú design és a kitűnő kilátás művészi dekorációvá teszi otthona és irodája számára.

A filmvetítő valódi filmeket képes lejátszani! Klasszikus kialakítás kézi hajtókarral, kielégíti a film szerelmeseit mind a kézművességben, mind a játékban.

Helyezze darabonként össze a mechanizmust, és tegye rá a fekete-fehér filmet. Élvezze a mozit barátaival és családjával együtt!

VALÓDI PROJEKTOR:

Tegye életre saját filmvetítőjét 183 fadarabbal. Élvezze Chaplin klasszikus darabjának fekete-fehér filmjét.

KÉZI HAJTÁS:

Nincs szükség akkumulátorra, teljesen zöld. Csak forgassa el a fogantyút, hogy a motor belsejében működjön és áramot termeljen a képernyő fényéhez.

AGYI FUNKCIÓK KIHASZNÁLÁSA:

Órákig tartó elmélyítő építkezés, hogy megzavarja elméjét. Lépjen fel lépésről lépésre egy vonzó modell felépítésére, és legyen büszke munkájára.

VINTAGE LAKÁS DEKOR:

Az antik stílusú dizájn és a gyönyörű kilátás művészi dekorációvá teszi otthona és irodája számára.

EGYEDI AJÁNDÉK:

Ajándék mindenkinek. Amikor születésnap, évforduló vagy ünnep van, ez tökéletes választás szeretetének kifejezésére.

Kívánunk sok szerencsét a Robotime csapatának abban, hogy eljuthassunk a sikerlista élére. Megérdemlik. Gyermekeink pedig megérdemlik az ilyen játékokat: nem az okostelefonok képernyőjét bámulják, hanem a valós készségekkel teli élményt nyújtanak a technikai készségek fejlesztésében, és - ami ugyanolyan fontos - az egészség szempontjából is teljesen biztonságos.

Fából és csak fából készült Robotime modellek nem igényelnek ragasztót az összeszereléshez.

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...