jopofabolt

Hogyan válasszunk fa karórát?

Az ékszervásárlási útmutatók, különösen az órák szerkesztőiként olyan témákról írunk, amelyeket szeretünk, és Ön is szeretni fogja. Melyik fa karórát választani kell, egy bonyolult tárgy, néha összetett, mivel a márkák száma sok.

A fából készült órák első pillantásra furcsanak tűnhetnek, mert szokatlanok, ám jó és praktikus koncepciónak bizonyultak. Először tisztán elegáns választásként bemutatva a fa órák életképes alternatívának bizonyultak más anyagokból, például fémekből vagy szilikonból készült órák számára.

És nem, az órák belső mechanizmusai nem fából készülnek - a megfelelő működés érdekében ugyanolyan fémes anyagból készülnek, mint a szokásos órák. A karóra és a karkötő fából készült.

Könnyen megtalálja a kedvenc ruházati stílusának megfelelő fa órát, és ha biztos abban, hogy elegendő minőségű fa órát vásárol, meglepheti tartóssága.

Ebben a rövid útmutatóban megpróbálunk válaszolni a következő kérdésre: Melyik faórát választani?

Faóra, valóban ökológiája

A fa órák előnye, hogy természetüknél fogva környezetkímélők. Ezenkívül nem ritka, ha a faáru-márkák faültetvényt ültetnek az erdőirtás elleni küzdelem céljából eladott karóra. Ugyanakkor, még akkor is, ha nem, a faóra továbbra is környezetbarátabb, mint egy fémóra.

Valójában az acélüveg anyagainak természete miatt ökológiai katasztrófa. Ezért a fa alternatíva véleményem szerint a divat és a divatos kiegészítők szerelmeseinek, elegáns és a környezettel tisztában, amellyel párhuzamosan létezik, a férfiak és nők számára készített faóra.

Hogyan válasszunk egy fa órát, 6 tipp a tökéletes vásárláshoz

Kedvenc bambuszuszból

A bambusz az egyik legökológiaibb fa, mert nagyon gyorsan növekszik és könnyen cserélhető. Ezenkívül nagyon sima textúrája és nagyon világos színe teszi ideálisvá férfiak és nők fa óráira. A bambusznak gyakran van egy gyönyörű természetes mintája, amely természetes vonzerőt ad az óra szépségéhez. A bambusz szintén rendkívül ellenálló, és egyáltalán nem szennyezi a bolygót.

Óraszerkezet (quart/automata)

Még ha a kvarcórák is igazolhatják a nagyon tiszteletteljes minőséget, ez nem felel meg az automatikus / mechanikus mozgású óráknak. Valójában az automatikus / mechanikus mozgások legalább 5 évig tartanak, míg a klasszikus japán kvarcmozgás átlagosan 2 évig tart.

Ügyfélszolgálat

Melyik faórát választja, nem azt jelenti, hogy meg kell állnunk az óra belső kritériumain. Valójában a 4. számú kritériumunk az ügyfélszolgálat. Nincs olyan ügyfélszolgálat, amely telefonon, e-mailen válaszol minden kérdésre. Amikor gyors, még jobb (Nézze meg a márkákat, ha megy)!

Személyre szabott metszet

Valójában a fa órák gyakran testreszabhatók, csak adja hozzá a „metszet” opciót az interneten megtalálható különféle márkaoldalakhoz. A famegfigyelő oldal gravírozás nélkül manapság elavult, tudva, hogy az egész iparág ezt a lehetőséget kínálja.

Vízállóság

Az igazság az, hogy egyetlen óra sem vízálló. Mindig van egy korlát, hogy az óra mekkora víznyomást képes kezelni. A "vízálló" kifejezés azt jelenti, hogy az órák semmilyen körülmények között nem szivároghatnak - hogy egyetlen nedvesség sem juthat át az esetre és bejuthat a mozgásba. Bizonyos körülmények között azonban bármi szivároghat. Ezért az óraiparban vízállóságként hivatkozunk arra, hogy az óra képes ellenállni a víznyomásnak.

Tehát vásárlás előtt bizonyosodjunk meg arról, hogy a kinézett darab mennyire áll ellen a víznyomásnak.

Ár

A fa órák jelentősen olcsóbbak, mint a fém órák. A piacon azonban sok olyan hely található, amelyek ugyanazokat az órákat kínálják, de túlzott árkülönbségek mellett. Ha a termékek hasonlóak, javasoljuk, hogy részesítse előnyben azokat a vállalatokat, amelyek méltányos áron értékesítik termékeiket.

Miután elemezte a piacot az ön számára, az órák többsége ugyanazokat a modelleket árusítja, ám számukra eltérő az ár, míg a minőség nem tűnik változni. A férfiak és nők számára készített faóra márka a legjobb minőség és ár arányban mutatkozik.

Kézműves kiegészítők karbantartásáról itt olvashatsz!

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...