Kasper Mathiesen

Disse ting er nødvendige på kontoret

Står du i den situation, hvor din virksomhed eller arbejdsplads skal have et nyt kontor? Eller trænger jeres nuværende kontor til en ordentlig overhaling? Så skal du læse videre!

Der er utroligt mange ting, man er nødt til at overveje, når man indretter og køber ind til et nyt kontor. Et kontor er nemlig ikke bare et kontor, det er rammerne for den moderne arbejdsplads, og netop rammer er utroligt vigtige for dine medarbejders trivsel og produktion.

Det er kun de helt store og basale ting, der skal være på plads. Du bruger måske masser af tid på at udvælge, computere, møbler, mødeborde osv, men husker du også at købe de helt rigtige blækpatroner?

Herudover er det også vigtigt, at der er en rød tråd mellem dit kontor og din virksomheds image, samt kulturen på arbejdspladsen. Det virker måske som lidt af en mundfuld, der kan være svært at overskue og finde hoved og hale i. Umiddelbart virker det måske til, at listen over ting, man skal bruge, er uendeligt lang.

Men, det behøver faktisk ikke være så besværligt, som det muligvis virker til. Med nogle få og simple råd, som du får her, kan du nemt og hurtigt få ordnet de mest basale ting, så du allerede er rigtig godt på vej mod at have det helt rigtige kontor.

Herefter mangler du blot de sidste detaljer og småting, der til sidst ender ud i, at du har skabt den bedst mulige arbejdsplads for dine medarbejdere.

Kontormøbler

Det siger sig selv, at kontormøblerne er en vigtig del af indretningen i ethvert kontor. Dette skyldes naturligvis, at de udgør en meget stor del af den praktiske og æstetiske del af kontoret. Netop derfor er det utroligt vigtigt, at du vælger de rigtige kontormøbler, men hvordan?

Faktisk er det relativt simpelt, du skal i det store hele “bare” overveje, hvorvidt møblerne stemmer overens med det signal, du som virksomhed gerne vil sende. Dette er især vigtigt når du får besøg fra kunder, samarbejdspartnere, leverandørere osv.

Dit kontor fylder i høj grad i det helhedsindtryk, dine interessenter danner af din virksomhed.

Kontorartikler

Et kontor er naturligvis også et sted, hvor der der arbejdes og produceres. For at dine medarbejder kan gøre dette, skal de have det nødvendige udstyr. Her skal du have en mere praktisk tankegang. Hvad har dine medarbejdere brug for i hverdagen, for at kunne udføre deres arbejde optimalt og mest gnidningsfrit?

Du behøver ikke købe en masse ting, som dine medarbejdere alligevel aldrig får brug for. Bestil de ting, de skal bruge, og ikke så meget andet.

Personalegoder

Med personalegoder mener vi selvfølgelig ikke, hvor meget ferie dine medarbejdere får, personalegoder, bonusordninger osv. Her er der mere tale om de personalegoder, der bliver stillet til rådighed på kontoret.

Dette kan for eksempel være ting som en god kaffemaskine, frugtordning, kantineordning, lounge-område osv. Det er meget individuelt, hvad de forskellige arbejdspladser finder vigtigt. En god ting er noget så simpelt, som at spørge dine medarbejdere, hvad de kunne tænker sig af goder på kontoret.

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...