Mark Anderson

En fræk gave til kæresten

Min kæreste har fødselsdag i morgen, og jeg har købt en decideret fræk gave til hende, nemlig en stor dildo. Jeg er ret spændt på, hvordan hun reagerer, for indtil videre har vi hverken brugt eller talt om at bruge sexlegetøj. Men hun er vild i sengen, så jeg tror godt, hun kunne være frisk på den slags!

Dildoen er en stor sag, men hun har heller ikke noget imod det store. Det er jeg et godt eksempel på. Sædvanligvis plejer piger at blive lidt skræmte, når de ser mit vedhæng, men hende har jeg simpelthen ikke kunnet mætte.

Når jeg får blowjobs, guffer hun den i sig, som et sultent barn spiser is. Faktisk har hun formået at tage mig til roden. Det var jeg virkelig imponeret over.

Det er hendes første fødselsdag som min kæreste. Vi har været sammen i lidt over 8 måneder, og foruden dildoen har jeg købt en pæn halskæde til hende, som jeg er ganske sikker på, hun bliver glad for!

Jeg er virkelig glad for hende. Inden jeg mødte hende, havde jeg næsten opgivet at finde en kæreste efter 6 år som single uden at møde en eneste pige, der sagde mig bare en smule, men så mødte jeg hende, og så blev jeg noget, som jeg ikke troede, at jeg kunne blive mere, nemlig forelsket.

Hun faldt heldigvis også for mig, og nu har vi haft otte fantastiske måneder sammen. For hver dag der går, bliver jeg mere og mere sikker på, hun er den rette for mig. Det er virkelig dejligt, at det går på den måde. Man oplever jo ofte, det modsatte sker, når forelskelsen aftager, men hun bliver altså bare dejligere og dejligere.

Jeg planlægger at vække hende med morgenmad på sengen, hvorefter hun skal have gaver. Er gaven en succes, skal den tages i brug hurtigt, så hun også får et fødselsdagsknald!

Om aftenen kommer hendes forældre, bror og søster. Det er ikke lige tanken, at dildoen skal stå på gavebordet, men planen er dog, at halskæden skal vises frem. Vi planlægger at lave mexicanske pandekager til gæsterne, og så fabler min kæreste om en eller anden magisk jordbærdessert, hun kan, så den bliver også spændende at smage.

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...