sam

Vilka smslån är bäst 2019

Vad är ett smslån?

Sms-lån är ett kärt barn med många namn, det kallas även för mikrolån, snabblån eller mobillån och är ett medel för att hjälpa din ekonomiska situation med en kortsiktiga lösning. En förfrågan om sms-lån registreras vanligtvis inte hos UC, så ingen kan se att ett sådant lån är taget.

Vad är en kontokredit?

Kontokredit är ett lån där du, efter att blivit beviljad, kan föra över hur pengar mycket du behöver för stunden till ditt konto. Kontokrediten finns sedan kvar till senare. Som ett kreditkort, fast utan kortet. Löptiden är skiljer sig åt per kreditgivare, men är oftast mycket lång. Ibland löpande vilket betyder att du inte amorterar något alls för stunden. Utbetalning sker precis som ett sms-lån, dvs direkt under öppettider, se nedanför.

Hur mycket kan man låna?

Majoriteten av kreditgivarna för snabblån erbjuder belopp mellan 1000 och 20 000 kronor. Det finns de som erbjuder högre belopp än så, men då brukar utbetalningstiden vara längre samt att en UC-kreditförfrågan tas vilket kan försämra dina möjligheter till snabblån i framtiden.

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...