Wilma

Rengöring av keramiska plattor golv


Rengöring av keramiska plattor golv kan vara en frustrerande uppgift på grund av skillnaden av materialet som den glaserade plattan är gjord av och oglaserade injekteringsbruk. Keramiska plattor golv är ett bra komplement till hemmet, vanligtvis finns i badrum, hallar och kök. Men liksom alla våningar de kräver regelbunden rengöring och rengöring en keramiska plattor golv är inte samma som rengöring en vinyl eller trä golv. Vad gör det svårt är att kakel är inglasad men injekteringsbruk är oglaserade murbruk cement mellan plattorna som få missfärgade eller smutsiga mycket lättare än kakel. Även om bruket kan ha en sealer som tillämpas, är det fortfarande inte lika hållbara och motståndskraftiga mot fläckar och smuts som keramiska plattor. Om fogarna är smutsiga ser hela våningen smutsig. Så hur gör vi rent det? Om du vill veta mer detaljer se kontorsstadning stockholm.

Det finns många rengöringsmedel tillgängliga att göra jobbet, dock; ingen av dem göra ett mycket bättre jobb än ättika och varmt vatten. Vinäger är en mild blandning av vinsyra och citronsyra syror. Det gör en bra rengöring vätska när det blandas med varmt vatten. Det priser bara liksom de kommersiella rengöringsmedel för att rengöra golvet injekteringsbruk och kostar inte nästan lika mycket. För injekteringsbruk rengöring, blanda en 50/50% blandning av ättika och varmt vatten och tillämpa den på injekteringsbruk med en svamp. Låt dess uppsättning i några minuter och skrubba fogarna med en tandborste. En andra ansökan kan vara nödvändigt om fogarna är kraftigt missfärgade. Använd svamp till sop upp resterna och rengör golvet med milt rengöringsmedel.

Samma ättika och vattenlösning kan användas för att rengöra fläckar från keramiska plattor. Använd en svamp för att torka av hela golvet och torka. Eftersom ättika är en syra som det tar bort alla injekteringsbruk sealer som inte har avklingat. Efter rengöring injekteringsbruk återapplicera en injekteringsbruk sealer med en liten pensel. Applicera två tillämpningar av sealer, låt torka mellan applikationerna. Injekteringsbruk sealer finns i de flesta hem förbättring leverans centra eller en kakel butik.

Att skydda händerna rekommenderar jag att gummihandskar bäras vid hantering av ättika lösning och tillämpning av injekteringsbruk GRUNDPOLISH. Det är inte nödvändigt att använda en elektrisk skurborsten/rengöringsmedel för att rengöra ett keramiska plattor golv. Överdriven användning av skurborsten/polermaskin kan Avlägsna ytglasyr från panelen lämnar den med en matt finish. Jag rekommenderar inte använda Clorox blekmedel för att rengöra keramiska plattor golv eftersom det tenderar att gult kakel och urholka injekteringsbruk.

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...