Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

... Å mitt i allt finns jag...

erikanordenstrom.blogspot.com
Hej och välkommen! Jag har bytt namn på min blogg, då jag efter 18 år har återvänt till Sverige och inte är Utlandssvensk längre. Mitt nya namn är en reflektion på att vad som än pågår runt omkring oss så är det viktigt att ta plats och vara sig själv. Här delar jag mina tankar och åsikter om allt möjligt i mitt liv. Med tre barn, man, hund och katt och mitt eget PT-företag finns det alltid stoff för inlägg! Ni får jättegärna kommentera mina inlägg - på så sätt blir bloggen mer levande!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...