Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

saramadeleine.se
Dalkulla född och uppvuxen i Orsa, men inflyttade Falubo sedan 2003. Förälder till en tweenie född 04, själv är jag född 1984. Jag är examinerad förskollärare och grundskolans tidigare år lärare, jag är legitimerad F-9 lärare och arbetar i Borlänge kommun. Jag är utbildad doula sedan hösten 2015, med inriktning mot föda utan rädsla. Hösten 2016 börjar jag utbilda mig till specialpedagog på Mälardalens högskola. Jag samsover och förespråkar barns behov. Är inte tillsammans med mitt barns pappa men vi umgås dagligen ändå. Jag följer galet många tv-serier. Slukar böcker när jag har tid, och fördjupar mig i allt jag finner lustfyllt. Fotograferar gärna och älskar vackra ting i min närmiljö. Jag samlar på 80-talets små My little pony. Jag drömmer om djur och ett stort hus på landet, trots att jag har astma och allergi. Jag fick en blodpropp som 19-åring och min pappa dog när jag var 9 år. Jag har haft aneroxia och är idag relativt frisk. Sedan hösten 2016 kämpar jag för att komma tillbaka från utmattningssyndrom.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...