Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, specialpedagog ★

saramadeleine.se
Orsakulla med fötterna i Falun. Utbildad förskollärare, grundskolans tidigare år lärare (F-9) och doula samt en av Amningshjälpens hjälpmammor. Studerar till specialpedagog på Mälardalens högskola. Arbetar som lärare sedan 2012. Jag är född 1984 och är mamma till en tonåring född 2004. Är alltså en sån som varit ung mamma men lyckats ta mig långt i livet. Fick utmattningssyndrom hösten 2016, kroppen sa ifrån efter flera år med inre smärta och stress. Min pappa dog när jag var 9 år i en bilolycka, jag har haft en blodpropp endast 19 år gammal och var deprimerad större delen av min barndom och tonårstid. Mina intressen är: Hemmet här i Dalarna, dalahästar, kurbits, att fotografera och porslin. Att vara mamma är det viktigaste i mitt liv, och på andra plats kommer allt annat.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...