alicestenlof

nouw.com/alicestenlof · Oct 7, 2018

Inredningstankar: Ljus soffa?


Bildkälla: Pinterest

Om jag har bestämt mig vad gäller soffa än? Nej absolut inte. Om jag har velat fram och tillbaka i flera veckor nu? Stämmer!

Alltså jag blir knäpp på mig själv haha. Jag går runt och frågar folk jag träffar på stan vad de tycker jag ska ha för soffa i lägenheten. Jag vet inte varför jag gör så, varför jag måste ha andras åsikter i frågan. Det är som att jag vägrar gå på min magkänsla och övertänker det tills jag ger upp helt haha. Jag har alltid velat ha en ljus soffa men har blivit avrådd av ca allt och alla. Jag älskar de naturnära tonerna som gifter sig helt perfekt. Brunt, beige, off-white, svart, grå, mässing och grönt är det mina ögon dras till varje gång jag går på inredningsjakt. Det spelar ingen roll att allt som är ljust är opraktiskt jag vill ändå tro att en ljus soffa kan bli mitt bästa beslut någonsin. Har någon av er en ljus soffa där hemma? Är det verkligen så dumt? Tell me!!

I övrigt så undrar jag om ni vet vart hyllorna på bilden längst upp till höger är ifrån? Vi är ute efter en tvbänk som även funkar som förvaring. Det ser ut som någonting från Ikea som de valt att måla i samma färg som väggen vilket jag tycker blev skitsnyggt! Vill även klicka hem en svart marshall högtalare asap. Bra ljudsystem när man lagar mat är ju A & O.

Love!

A.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...