Anne Brith

annebrith.blogg.no · Nov 13, 2018

Budrunden er over!


Aj, aj, aj.

Masse tanker her nå. Men er helt tom.

Så mye opp og nedturer på en uke. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si.

Huset ble ikke vårt.

Men jeg fikk en superfin melding fra megler, og fra banken. Har allerede avtalt et flere møter med andre banker. Noen av dere anbefalte meg Danske Bank. Dit skal jeg på fredag.

Heftige saker disse budrundene.

Men det var ikke meningen at dette skulle bli vårt, så får vi se hva som skjer. En kompis anbefalte meg å kjøpe meg et mye mindre hus eller leilighet og bare pusse opp, og selge om et år, og slik få enda kjappere større egenkapital. SÅ det vurderer jeg nå hehe.

Dog tok jeg praten med barna, og de var ikke særlig hyppe på den løsningen haha.

En ting jeg har lært den siste tiden er: Jeg har fått en meget god oversikt over hvem mine venner er. Hvem de virkelige vennene er mener jeg da, og hvem du i familien faktisk kan støtte deg til. Det er jo faktisk ikke gitt at du får støtte fra alle rundt deg.

Om jeg skal se noe positivt komme ut av denne «stormen» så er det klarheten i hvem som er der for meg. Jeg har måtte gi slipp på noen underveis.

Og det er jo sånn det er med livet dere. Familie feks. den velger man jo ikke. Den får man rett og slett bare utdelt. Heldige meg så har jeg kusinen min her sørpå, men ellers er det lite kontakt med resten av familien. Jeg har alltid klart meg selv og har stått på egne ben helt fra jeg var 18 år og flyttet til Amsterdam. Å bo hjemme til langt uti 30-årene hadde vært helt uaktuelt for meg.

Så i tøffe tider finner man ut hvem som stiller opp, og hvem som tar bussen med deg. For når limousinen kjører da vil jo alle med, ikke sant? Når champagnen flyter, og journalistene står parate på den røde løpere, da er det mange som vil «henge med deg».

Men det er ikke så mange som virkelig ønsker å ta bussen med deg. Når limousinen går i stykker.

Skjønner?

Så nå er jeg noen «venner» fattigere. Og mye mer klokere. Jeg har lært at tiden min er ekstremt dyrebar, og at jeg må bruke den riktig.

Jeg har også bestemt meg for at jeg aldri skal bli lurt mer økonomisk. Jeg har gått på noen smeller, fordi jeg er altfor snill. Låne penger til folk, låne utstyr, eller bake gratis. Beklager, heretter må jeg tenke på meg selv, og jobbe mot egne mål.

Egoistisk? Mulig noen mener det, men jeg har til tider, siste året, vært altfor raus. Jeg blir flau av meg selv, når jeg tenker på det. Virkelig. Det er flaut.

Så igjen, der føler jeg meg nokså dum.

Men det positive er at det kommer en ny dag, og nye muligheter.

I morgen allerede.

Nye møter neste uke, med mange nye samarbeidspartnere.

En journalist ringte meg i dag. Hvordan går det nå? Har du lyst til å stille opp og fortelle om ting går greit? Men, jeg er ikke klar. Ikke enda. Jeg sa så tøft at jeg satte en dato for sorgen. Og så skulle jeg bestemme meg for at det da skulle være over. Det fungerte dårlig. Mulig jeg ga meg selv litt lite tid med kun 1 uke.

I natt var den første natten på lenge at jeg sov i 6 timer i strekk.

Det er lys i tunellen altså.

Takk dere, for alle gode ord. Jeg leser hver enkelt kommentar.

Klemmer!

The post Budrunden er over! appeared first on Anne Brith.

View original
 • Love
 • Save
  1 love
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...