Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Arga Klara

argaklara.com
Stockholmstjej som älskar musik, tung styrketräning, mat, smink, skor, äventyr och adrenalin, små söta fluffiga djur, och mycket mer. Tyvärr är det mycket av det jag gillar som jag inte kan göra på grund av ryggsmärta. Diskbråck, höftdysfunktioner och ständigt återkommande ryggskott gör att många saker jag älskar inte ingår i mitt liv längre. Jag är inte så arg egentligen, om du frågar mig. Men ganska rolig. Det är mest andra som uppfattar mig så, för att jag alltid säger vad jag tycker, och de flesta verkar blanda ihop det med personlig kritik eller ilska. Smärtan gör att jag är lite kort i tonen ibland, eller onödigt elak, när jag inte orkar hålla uppe en normal fasad. Och det gör ju inte direkt saken bättre…
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...