Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

The Baby Project

eengoedverhaal.nu/thebabyproject
Hi there! Mijn naam is Mirjam Hart. Ik ben tekstschrijver, blogger en influencer. Maar ik ben vooral moeder van Noah Joe (10) en Eli (bijna 2) én zwanger van ons derde kindje. Op Een goed verhaal blog ik over mijn persoonlijke interesses. Verhalen die mij raken en die ik graag wil delen. Maar op dit moment ben ik vooral vol van mijn zwangerschap. Zo vol, dat ik er een aparte blog aan wil wijden; The Baby Project! Want het is best spannend…om nog een mensje toe te voegen aan ons chaotische, maar inmiddels toch redelijk georganiseerde gezin. Ik neem je mee in mijn zoektocht naar milieuvriendelijke verzorgingsproducten, duurzame meubels en eco-friendly babykleding en -accessoires. Want alles op deze roze wolk moet natuurlijk wel “Een goed verhaal” hebben… Let’s get conscious, baby! Liefs, Mirjam.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...