Binti Home Blog

bintihomeblog.com · Apr 17, 2015

MILAN : New IKEA Sinnerlig collection by StudioIlse

Tijdens de persbijeenkomst van Ikea op woensdagavond zag ik de prachtige Sinnerlig collectie voor het eerst. Ilse Crawford van Studioilse heeft deze collectie voor Ikea ontworpen. Duurzaamheid en warmte speelt een hoofdrol in deze collectie door het gebruik van het prachtige materiaal kurk. Ik ben helemaal weg van dit materiaal en heb dit dan ook al toegepast in mijn studio.

Het kurk in combinatie met het groen geeft een sfeervolle uitstraling. Ik ben helemaal weg van de tafellampen, die staan alvast op mijn wishlist. Maar ook de opbergpotten met een deksel van kurk en die fijne krukjes kunnen een mooi plekje bij mij thuis krijgen! De collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij Ikea.

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

View original
 • Love
 • Save
  7 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...