BizzMama

bizzmama.nl · Oct 18, 2014

Geniaal! Zó leuk is een kinderboek zonder plaatjes.


Dit boek is géniaal! Voordat ik er al meer over ga zeggen: bekijk even het filmpje.

Nou, wat zei ik je? Ingenieus bedacht en fantasierijk. Echt super. Ik wou dat ik het zelf had verzonnen! Dit boek is keer op keer goed voor de lachspieren. Van zowel kinderen als ouders volgens mij. Het is bedoeld en bedacht met het idee dat kinderboeken geen plaatjes nódig hebben om dat warme, knusse gevoel van voorlezen en inleven te bereiken. Het geschreven woord is genoeg. Dit boek en filmpje zijn het bewijs.

‘The Book With No Pictures’ is bedacht en geschreven door BJ Novak. Hij is bekend door zijn werk op NBC en de met een Emmy Award bekroonde comedyserie The Office. Hij wordt ook geprezen voor zijn standup comedy, zijn optredens in films, en zijn New York Times bestseller boek met korte verhalen, ‘One More Thing’.

Ik vind deze man en dit boek écht geniaal. Is er al een Nederlandse versie van? Ik zou het zó gaaf vinden om dit voor te lezen aan mijn kleuter.

En jij?

View original
 • Love
 • Save
  3 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...