Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Bli 100 poängaren du föddes till

siddelina.spaces.live.com
Jag heter Maria Backelund och är livscoach och beteendevetare. Jag är en jordnära, positiv och levnadsglad tjej på 42 år. Mitt liv har inte alltid varit lätt, som liten var jag mobbad och kände mig alltid udda. Som vuxen följde min dåliga självkänsla med mig vart jag än gick och jag trodde inte på mig själv. Idag vet jag att självkänsla, självbild och självförtroende är en viktig del för att kunna vara den jag är. Vill du ha kontakt med mig, maila till miab72@hotmail.se
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...