Fig Tree

Sheets and grey blanket from Beach House | Kate Moss poster from Konslagret | G poster from Artilleriet | Lamp from Ellos | Basket from Bloomingville

I’m so happy I went and bought this little fig tree yesterday, I wasn’t sure if I’d have somewhere to put it but when I got home I realized I couldn’t even decide where I wanted to place it, I almost need to get another one… Typical. Knowing me though I’ll probably move it around like 200 times..

Have you noticed I switched place on the Paris poster and the Kate Moss poster? I thought the size difference between the G and Kate Moss would annoy me a bit, but I actually don’t mind it at all. I’ll show you how the livingroom turned out later this week. I’m really pleased with the decoration in both the bedroom and the livingroom right now, I still ned to change the lamp and get new chairs for the kitchen and then I think I’ll like the kitchen better again too

//

Jag är så glad att jag åkte och köpte de här lilla fikonträdet igår, var inte helt säker på om jag skulle ha någonstans att ställa de men när jag kom hem så insåg jag att jag skulle vilja klona den och ha den på fler platser. Så kanske får gå och köpa en till lite mindre. Känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen att flytta runt på den ungefär 200 gånger, men det är ju de som är det roliga med inredning, tycker jag.

Ser ni även att jag bytt plats på Paris-tavlan och satt dit Kate Moss-tavlan istället? Trodde att storleksskillnaden skulle störa mig eftersom jag haft två i samma storlek där tidigare, men jag gillade verkligen att det inte var helt symmetriskt. Tänkte visa er vardagsrummet senare i veckan. Är faktiskt riktigt nöjd med dekorationen i både sovrummet och vardagsrummet just nu. Har en del grejer jag vill ändra på i köket just nu så som lampa och stolar, sen kommer det nog också kännas hundra igen

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...