ByTom

tomsebastian.nl · Feb 9, 2013

Platte buik met de Bodyhoop

Als je voor aankomende zomer een mooie platte buik wilt hebben moet je nu al beginnen met trainen. Nu is trainen niet leuk, maar wel met de Bodyhoop!

De Bodyhoop is een hoelahoep maar wel eentje in een modern jasje. En met slechts 10 minuten per dag (staat gelijk aan 1 kilometer hardlopen) boek je al resultaat voor je buik- en rugspieren en de stabiliteit in je romp.

De Bodyhoop kan je gemakkelijk hoog houden en met elke draai train je o.a. je middenrif. En hierdoor worden je buik- & rugspieren ontwikkeld en getraind. Doordat de binnenkant van de Bodyhoop golvend is voel je gelijk de masserende en stimulerende werking van de Bodyhoop. En het zachte foam zorgt voor meer comfort.

Klik hier om de embedded video te bekijken.

Er is een speciale Bodyhoop workout (i.s.m. een fysiotherapeut ontwikkeld) en deze workout bestaat uit een 9-tal video’s. Zodra je je Bodyhoop in huis hebt, meld je je online aan en krijg je 9 verschillende workout op video. Zo zijn er een aantal oefeningen die heel goed zijn voor de spieren in de bovenbenen en ze zijn daardoor ook een goede voorbereiding voor het skiën en schaatsen. En voor het trainen van je arm- en borstspieren maak je gebruik van de meegeleverde rekband.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...