Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Cami.dk – Livet på SU i Australien

cami.dk
Jeg er flyttet til Australien for at bo med min australske kæreste og studere på The University of Western Australia. På min blog skriver jeg om om livet som udenlandsdansker, hvordan man overlever i Australien på et SU-budget og om at være ung kvinde i 2016. Jeg holder meget af at være kreativ og gøre ting selv (og gerne billigt), samtidig med at jeg forsøger at leve en mere bæredygtig livsstil, så det afspejler sig også i mine blogindlæg. Jeg håber du vil nyde, at læse min blog, lige så meget, som jeg nyder at skrive den!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...