Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Camilla Pop

camillapop.dk
I midten af januar 2017 sagde jeg mit faste job op. Jeg vil befri jer for floskler som “Nyt år, nye udfordringer” og helt ærligt sige, at jeg var på en arbejdsplads, som ikke var god for mig. En arbejdsplads, der gav mig stress og fik mig til at stille mig selv spørgsmålet “Er det sådan her mit arbejdsliv skal være?”. Det var nemt at svare nej til, og jeg tog konsekvensen og opsagde min stilling efter mange måneders forsøg på at vende min situationen til det bedre. Så nu famler jeg mig frem og prøver at finde ud af, hvordan jeg skal indrette mit arbejdsliv, så det bliver til at holde ud de næste 40 år. Bloggen er min legeplads. Jeg har ingen plan med den, det er et projekt drevet af lyst uden noget mål for sigte. Det bliver et samlested for tanker, idéer, inspiration, opskrifter, drømme, ønsker, fotografier. En platform for at finde tilbage til lysten og for at minde mig selv om, hvad der inspirerer mig og giver energi.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...