camillapihl.no

camillapihl.no · Jun 4, 2015

I have gold in my hair

SWEEP IT TO ONE SIDE

Jeg kjøpte med meg 2 stor fine «gull» hårspenner da jeg var i NY som jeg bruker hele tiden og blitt så glad i! Når man er barn fråtser man i hårspenner og fin hårpynt også glemmer man det litt når man blir voksen, men fine hårspenner trenger slett ikke å være barnslige hvis du finner de riktige.

Jeg bruker de på akkurat samme måte som jeg gjorde da jeg var barn. Setter skillen litt på skrå og setter den på plass med en hårspenne. Fint, og ikke minst deilig å få håret vekk fra fjeset.

Innlegget I have gold in my hair dukket først opp på Camilla Pihl.

View original
 • Love
 • Save
  2 loves 5 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...