Coewless nail polish blog

coewlesspolish.wordpress.com · Nov 16, 2013

NOTW – Wooden tribal (Inspired by Ipad Cover and Chelsea Queen)

HEJ! Længe siden. Jeg har haft travlt med livet, så jeg har ikke haft meget tid til at lave nye negle og poste på bloggen. Jeg har i de sidste tre måneder været i praktisk i en SFO, og blev lige færdig her i fredags, så forhåbentlig får jeg lidt mere tid nu. Jeg er jo også igang med NaNoWriMo, som jeg har nævnt FØR

I denne uge har jeg haft denne mani på. Den har faktisk holdt fint hele ugen, og det er jo dejligt, når man ikke har haft så meget tid til at lave noget nyt.
Denne mani er inspireret af er ipad cover jeg fandt på nettet. Manicuren er også til dels inspireret af den fantastiske Chelsea Queen. Den manicure hun har lavet er en af mine yndlings til dato, og jeg har længe ville lave noget lignende. Og så har hun en super fed tutorial til hvordan man kan lave træ på neglene. Jeg trøvede så godt jeg kunne, og jeg synes faktisk, at det blev ret godt.

Min base til dette design er FNUG It Bag. Den mørkebrune i træet er China Glaze Fois Gras og den blå/grønne er Ciaté Pepperminty. Resten er akrylmaling.
Som altid, både med mat og glossy top coat.View original
 • Love
 • Save
  16 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...