coosje

coosje-blog.com · Oct 16, 2016

Droom appartement in Göteborg

Zo nu en dan kom ik een droomhuis tegen op internet die ik met jullie wil delen. Hier dit geweldig mooie appartement wat te koop staat op de Zweedse makelaarssite Entrance.
Nu wij op zoek zijn naar een ander huis en ik bijna iedere dag Funda afspeur naar huizen, bekijk ik ook appartementen. Veel huizen staan me niet aan, te duur, lelijk, er moet te veel aan opgeknapt worden, verschrikkelijke tuin, noem het maar op.
Waar willen wij eigenlijk gaan wonen? in de stad of toch weer in een dorp? Bij onze kinderen gaat de voorkeur naar de stad, bij ons misschien ook wel? Om een betaalbaar iets in de stad te willen kopen (in de omgeving waar wij wonen i.i.g.) kom je dan al snel uit bij een appartement.
Vorig jaar winter hebben wij een lang weekend vertoefd in een geweldig appartement in Kopenhagen wat wij via Airbnb boekte. Dit beviel zeer goed, dus waarom niet in een appartement gaan wonen?
De komende maanden zoek ik verder en gaan we zien wat het uiteindelijk gaat worden. Ondertussen geniet ik alleen van foto’s van andere mooie huizen. Genieten jullie met me mee?
Fijn weekend nog!

fotobron : Entrance Mäkleri

The post Droom appartement in Göteborg appeared first on Coosje Blog Nordic living.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...