Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Daniella Lassas

nouw.com/rockingversace
Flickan med det lockiga tjocka håret vid namn Daniella är jag. Född i Finland och för tillfället också bosatt här, närmare bestämt i Korsnäs #finlandsvensk. De stora passionen i mitt liv är mode, fotografering och att resa och upptäcka världen, vilket jag gjort sedan jag föddes #globetrotter. Min blogg handlar framför allt om mode med mycket inslag av fotografering och resor eftersom det är dehär sakerna jag tycker mest om. Dessutom får ni ta del av min vardag. Vem gillar inte om att läsa om andras vardagar liksom? Vill ni veta mera om mig och mitt liv? Då får ni ta och följa bloggen! Kontakta: ellalassas@hotmail.com
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...