Daniella Witte

daniellawitte.elledecoration.se · Sep 25, 2016

Veckans inredningshöjdare

Den här veckan är första gången i år då jag känt tydliga tecken på att julyran 2016 satt igång på riktigt. Bra eller dåligt? Nja, det är väl bara att hänga på och se det positiva, stämningsfulla i traditionen som komma skall i stället för att bara se stressen och hysterin….. eller vad tycker ni?

Ikea bjuder i alla fall på stämningsfull inspiration i naturens tecken och det i samband med lanseringen av Julsortimentet VINTER. Läs mer om sortimentet och se fler bilder här!

Färg!! Den absolut mest användbara kulören att färgsätta inredningen med nu är nyansen Greige. En hårfin blandning mellan grått och beige. Ett bevis på att färgen är ett säkert kort visade min kära stylistkollega Pella i bilder hon i veckan stylat för Livet hemma. Sobert och skönt i ett ”perfekt operfekt” uttryck!!

Plantagen presenterar 2017 års gröna trender tillsammans med min härliga Isabelle McAllister. Växter med attityd och gärna i samlingar för snyggast resultat. Läs mer om trenderna här!!

I veckan tipsade Ulrika om magiska Galerie Half i som ligger i Los Angeles. Eftersom jag ska dit i början av nästa år så sög jag åt mig den inspirationen direkt. Alla tips därifrån är härmed mer än varmt välkomna!!

En av mina absoluta favoriter av alla designföretag är danska &tradition. I veckan presenterade dom några design-nyheter men också att de kommer ingå i ett delägarskap, där ingen mindre än HAY köper upp halva företaget. Ska bli spännande att se resultat av det tycker jag.

Ljusets kraft!! För mig som fotograf tycker jag ljuset är som vackrast nu i September. I den här fina lägenheten som Fantastic Frank har till salu, har man fångat det på ett bra sätt.

Nu är det dags att hamstra ekollon. Lägg dom i vatten i några veckor tills ni ser att det växt ut en ”liten svans”. Sätt dom då i en ekollonvas med ”svansen” i vattnet och vänta på att det gröna underverket ska ske. Ha tålamod för en ek´s växtprocess är inte känd för att vara snabb. Men den som väntar på något gott……

Nu ska jag packa det sista innan jag sätter mig på tåget till Kastrup-Barcelona. Vi ses!!

/D

View original
 • Love
 • Save
  2 loves 1 save
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...