Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Daniëlle's Boekenhoek

daniellesboekenhoek.wordpress.com
Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Fantasy, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik ben deze pagina begonnen omdat ik graag mijn mening over mijn gelezen boeken met jullie wil delen. Hier kom je dus bekende boeken tegen maar ook minder bekende en misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij hier op facebook maar ook op https://daniellesboekenhoek.wordpress.com/ verder plaats ik de recensie in verschillende boekengroepen en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Of wil je graag dat ik jouw eigen of een door jou uitgegeven boek recenseer? Neem dan zeker een kijkje of stuur een berichtje! Veel leesplezier!! :-D
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...