Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

De Gelukzoekers

wijzijndegelukzoekers.nl
Gelukzoekers, het is een term die vaak negatief gebruikt wordt. Ik vind dat we daar mee moeten ophouden, want zijn we niet allemaal gelukzoekers? Wanneer we ons beseffen dat geluk een reis is en géén bestemming, is het 'zoeken' ernaar de enige manier om het te bereiken. Ofwel: 'zoek en gij zult vinden'. In mijn ogen is het dus juist heel positief! Op deze website leg ik alle avonturen vast die ik beleef tijdens mijn zoektocht naar geluk. En met een beetje geluk, weet ik jou daar nog mee te inspireren ook. Liefs, Kay
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...