Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Den fula verkligheten..

shadaim12.wordpress.com
Efter en tids sjukdom blev jag inskuffad i helt fel fackf inom vården,.. Det var ungefär då jag träffade den berömda väggen! Ett liv som jag inte ens i min vildaste fantasi skulle kunna tro skulle hända mig. Här kommer ni att kunna följa mig i min dagliga kamp att ta mig upp från botten och upp till ytan igen med allt som hör min vardag till. och eftersom mediciner och annat gjort mig till barbamamma på heltid så kommer jag skriva en hel del om min resa igenom och efter en gastric bypass operation. För jag vill ju inget hellre än att bli frisk igen......... Hur kommer det sig att som frisk har man tusen önskningar men som sjuk har man bara en?
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...