Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Dennis Alexis - En jävligt trevlig nöjesblogg

dennisalexis84.blogspot.com
Sångare, låtskrivare och författare från Sandviken, född 1984. Bloggar om musik, film och TV-serier jag gillar, men även om djupare ämnen som mobbning, HBTQ-rättigheter och självkänsla. Det blir också mycket åttiotalsretro blandat med vardagsbetraktelser. Jag älskar kitsch! Vissa ser mig som en stereotyp men jag vägrar sättas i ett fack bara för att mina intressen råkar vara typiskt "bögiga". Det var inte så att jag vaknade en dag, insåg att jag var bög och tänkte att jag måste börja lyssna på disco och gilla rosa. Jag är mig själv och har alltid varit det.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...