Eirín Kristiansen

eirinkristiansen.no · Aug 21, 2015

My favorite hairstyle

The half-up ponytail

Etter at jeg klippet meg til skuldrene i februar har jeg gledet meg til å få litt lengde på håret mitt igjen slik at jeg kan rocke denne frisyren med litt lengde på lokkene. Da synes jeg personlig at den blir finest! Frisyren egner seg best for to-dagers håret da det som oftest har litt bedre tekstur og er lettere å jobbe med da. Slik lager jeg den: ta pekefingrene inntil tinningen og skjær dem gjennom håret på skrå opp til kronen. Fest den lille hestehalen med et transparent blax hårstrikk, og tupper med litt hårspray. Stram den lille hestehalen så høyt opp du ønsker på kronen – jo høyere jo søtere, men likefel tilfeldig og chic! Denne frisyren får alt håret bort fra ansiktet, samtidig som du beholder lengden. Perfekt i varmen!

View original
 • Love
 • Save
  22 loves 33 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...