ELISABETH HEIER

Elisabethheier.no · Dec 2, 2014

COVERSHOT FOR ROM123foto © elisabeth heier

Jeg startet julen allerede tidlig i oktober da jeg tok bilder for Rom123 her hjemme, og for en følelse å sitte med magasinet i håndet og ha mitt eget bilde på forsiden! Reportasjen går over ni sider og jeg er så ydmyk og glad for at de viste meg tilliten til å gjøre hele saken på egen hånd. Jeg tenkte det var gøy å vise frem noen av de som ikke er på trykk og, for jammen meg blir det en del bilder etter en noen dager med full jul i huset!

- Fin tirsdag -

So proud and happy to finally tell you that my picture is on the cover of this months edition of the Norwegian magazine Rom123! Here are some of the pictures who isn´t featured in the magazine, hope you like them : )

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...