DEKORER MED GRØNT

Det spirer og gror, og huset er omgitt av grønt på alle kanter. De store og mange vindusflatene gjør at de hvite veggene får et svakt grønnskjær av omgivelsene, og jammen meg kan det se ut som plantene trives ekstra godt inne også. Fra å ha endt opp med det ene visne oliventreet til det andre tidligere må rett og slett dette lyset ha noe å si. For fingrene mine har nok ikke blitt så mye grønnere tiden vi har bodd her. At det grønne kan være en form for terapi er jeg ikke i tvil om, jeg blir i hvertfall glad av å omgi meg med planter enten det er ute eller inne.

Planter kan du plassere hvor som helst, og i forskjellige høyder – jeg skrev om det i innlegget fra terrassen, og samme prinsipp brukes inne. Oliventreet som ønsker velkommen i entréen, en skjør eucalyptusplante på sjenken, succulenten på kjøkkenhyllen og urtene på kjøkkenbenken.

foto © elisabeth heier

I Instagramfeeden min har det grønne og spirende sneket seg med nesten på hvert eneste bilde de siste ukene. Herlige vår sier jeg!

– God onsdag –

Decorating with green plants has been a huge trend for a while now, and no wonder why – the plants bring life into any kind of interior and creates a calm and balanced atmosphere. For more green details, take a look at my Instagramfeed. I´m obsessed right now!

Innlegget DEKORER MED GRØNT dukket først opp på ELISABETH HEIER.

  • Love
  • Save
    2 loves 7 saves
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...