ELISABETH HEIER

Elisabethheier.no · Apr 29, 2015

FRA HJEMMEKONTORET

De siste dagene har jeg hatt en liten assistent hjemme sammen med meg, eller på kontoret som jeg prøver å være flink til å si. Bare for å ha et skille mellom jobb og hjem selv om kontoret ligger plassert midt mellom kjøkken og stue. Men selv om tiden mellom spill, tegning og annen kos burde vært tilegnet jobb som venter er jeg skikkelig dårlig på å konsentrere meg mens barne-tv surrer i bakgrunnen. Småting får jeg selvfølgelig unna, men prosjektene som krever mer må vente til jeg har kontoret for meg selv igjen. Noe som er langt lettere å få til er noen skisser til egne prosjekter. Med gode innspill fra femåringen er et nytt skap under planlegging, og jeg tror det kommer til å bli så fint! Praktisk oppbevaringsplass, fin høyde til skiftenede stilleben (viktig!) og fronter med særpreg. Ikea med fronter fra Superfront er stikkordet. Nå må jeg bare velge farge : )

foto © elisabeth heier

Her skal jeg selvfølgelig dele mer med dere etterhvert som det kommer på plass, det er jo så gøy å holde på med noen små prosjekter hjemme og!

Ha en fin dag!

Sketching on a new piece of furniture for my home, a very good looking and functional cabinet for our living room it is! Can´t wait to get it installed and show you more.

Innlegget FRA HJEMMEKONTORET dukket først opp på ELISABETH HEIER.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...