Ellinor Kadanik

17 år vandrandes på denna jord och bosatt i Helsingborg. Mina nerkrafsade rader har en tendens att vara en aning svår förstådda ibland, min poetiska ådra tar övertag... Jag går hand i hand med min web och poserar mer än gärna för er skull. Efter detta underbara lov är det tvåan som gäller, Hår- och makup stylist på Nicolai. En klass bestående endast av brudar. Om vi valsar oss vidare i viktigt vetande angående mig, så fyller jag 18 nästa år. och just nu finns det ingenting som hägrar så hårt som att vara ett ynka år äldre. Följ mitt otroligt händelserika liv och ett smile med leendets slut uppe vid öronen utlovas. Puss

Following
 1. Following

  KENZA

  171k followers
  1. WHITE LACE – SNEAK PEEK
  2. 3 FAVORITES
  3. INSTA WEEK
 2. Following

  Kissies.se

  71k followers
  1. Framme :)
  2. Nu lyfter vi!
  3. Finn ett fel – vinn en shout out!