Elsa Billgren

elsa.elle.se · Jan 20, 2016

Onsdagsgodispåsen

Favoritfrysyren för kort hår:

Riktigt tjock lugg, franska mjuka lockar och precis så där käkbenskort. Jag ska göra ett inlägg om min hårresa snart och funderar starkt på att detta i min egen naturliga färg kanske blir ett steg mot vad jag längtar efter.

Största vasen för minsta blomman:

Hur kär blir man inte i alla former av piedestaler? Här kommer en variant från Artnau som man ju kan pyssla ihop själv om man inte skäms för sig och är händig. Något liknande borde iaf gå. Hemsidan är inte så tydlig med om den går att köpa, men fin var den iaf!

Drömduschen:

Helt enkelt perfekt! Vill stå här med Pontus på mornarna.

Barnstolen:

Jag tyckte så mycket om dessa barnstolar från Ovo by Micuna. 50-taliga i stilen, med allt praktiskt något nytt har med sig som mjuk sittyta och rörlig matbricka.

Den perfekta sminkningen:

Lätt foundation, tunga matta röda läppar, nagellack som bryter och så starka bryn till det. Love it!

Hållbarhet:

Titiyo och jag pratar om att smälta in, sticka ut, hållbarhet och livet i senaste avsnittet av Grandpa show. Kolla in det vetja! Det spelade jag in dagen innan jag berättade att jag var gravid så lite extra nervös är jag ju för det.

Babyboom:

Det råder babyboom i blogglandskapet och jag är så himela glad för det! Rent egoistiskt även förstås. För som förstagångsgravid är det lyxigt att kunna läsa vad smarta, roliga och inspirerande kvinnor tänker och känner när de går igenom en graviditet. Så kan man hålla sig långt borta från andra forum där man bara blir knäpp. Just nu är det Emma, Madeleine, Brita och Sandra som är gravida. Men säg gärna till om ni vet fler, för det är så kul att följa!

Och jag då?

Jo, jag mår fint! Fortfarande inget illamående som kommit tillbaka, foglossningen är bara superlätt och endast om jag sitter stilla länge och går superlångt och det gör man ju inte riktigt just nu ändå. Gårdagens gravidyoga var helt otrolig, megatips! Jag går hos Jennie Liljefors på Altromondo yoga med min kompis Daria och ska göra det i sex veckor framåt. Alla rörelser fanns att göra foglossningsvänliga, det var svårt men skönt och kändes väldigt Sex and the city-lyxigt. Daria började prata om förlossningen lite också och jag berättade att jag fått så himla positiva upplevelser (inte personliga utan vad jag sett) av att föda i vatten. Jag ska fråga min barnmorska om det lite på måndag när vi ses, men har någon av er fött i vatten, hur var det? Alla som gör det ser så lugna och fokuserade ut. Vill helst föda så nära marken som möjligt om ni förstår. Men vem vet än så länge, vår bebis jan ju ligga hur som helst och allt kan ju hända, men det är spännande att börja fundera kring.
Nu ska jag klä på mig träningskläderna och springa ner till Friskis & Svettis i Skrapan och träna med Annaklara, ska bli så mysigt att ses och berätta allt jag inte sagt till henne än om bebisen.

Inspirationsbilderna är från min Pinterest.

Translation: A list about things I like, do and se right now.

View original
 • Love
 • Save
  3 loves 4 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...